Forpliktelse til eksepsjonell kvalitet

Forpliktelse til eksepsjonell kvalitet

Ved The Business Translator er vi forståelig nok forpliktet til å opprettholde de høyeste mulige standarder. Ved å sørge for at vår service er av eksepsjonell kvalitet, kan vi opprettholde det gode omdømmet som er grunnlaget for vår virksomhet. Enda viktigere er det faktum at våre kunder forsikres den samme servicegrad hver eneste gang. Dette innebærer å oversette dokumenter nøyaktig, konsekvent og i samsvar med kundens tidsplan.

Våre høye standarder oppnås ved å grundig korrekturlese enhver oversettelse. Etter å ha oversatt dokumentet ditt til ønsket språk, vil vi tildele en annen oversetter til korrekturlesingen. Denne personen vil være like kvalifisert som den opprinnelige oversetteren. Ved å bruke morsmålsbrukere av målspråket til oversettelse og korrekturlesing, sikres det endelige dokumentet en perfekt gjengivelse. Våre sertifiseringer, EN-15038 og CAN/CGSB/131.10, beviser vår forpliktelse til å oppnå de høyeste mulige standarder. Vi vil til og med ta oss bryet med å etablere en egen terminologidatabase for enhver klient. På den måten kan dokumenter oversettes trofast og på en konsekvent måte hver gang.

Våre oversettere, som er utdannet på gradsnivå, har kunnskap om spesifikke fagfelt og er kjent med bransjespesifikke termer. I henhold til virksomhetsformålet ditt, vil vi tildele et oversettingsteam med erfaring fra det aktuelle emnet.

The Business Translator er en verdensleder innen sertifisert oversettelse. Våre anerkjente oversettelser med høy kvalitet taler for seg. 

For privatkunder eller mindre oppdrag via internett, anbefaler vi deg partnersiden vår The Native Translator

News

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100: Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i ...

  Les mer...

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.: Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra ...

  Les mer...

Kontakt oss!

Kundeservice Norge

Nordre Storhaugen 8
5366 Misje
Tel. + 47 (0)8523 0651
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator