Effektiv service

Effektive språktjenester døgnet rundt

På TBT er vi veldig klar over leveregelen 'Tid er penger'. For mange av våre forretningskunder er det uhyre viktig at dokumentene er nøye og detaljert gjengitt - ofte på kort varsel. Forretningsverdenen vil ikke vente, så verken vil vi. Derfor tilbyr vi en ultrarask oversettelsestjeneste for håndtering av hastedokumenter.

Vi lover å respondere raskt på din oversettelsesforespørsel, slik at vi umiddelbart kan påstarte arbeidet. Med en oversettingskapasitet på 3,5 millioner ord per dag, har vi ressurser til å holde forretningsverdenen tikkende hvert minutt av hver time. TBTs kontorer finnes i alle store verdensterritorier, hvor vi arbeider 24/7 med å oversette alle slags dokumenter til en rekke språk.

For hastetekster vil vi etterstrebe å svare innen en time og starte arbeidet med dokumentet så snart som mulig. For øvrig kan det nevnes at vi vil alltid etterstrebe å gi en rettferdig kvotering på hastesaker. Du kan ved hastesaker være trygg på at vi ikke vil ta noen snarveier og således påvirke kvaliteten av det leverte arbeidet. Dokumentene vil bli oversatt i tråd med de samme standarder som preger hver eneste jobb vi håndterer.

Vår service er effektiv, noe som gjør at bedriften din kan opprettholde sin effektivitet ved å ha dokumenter oversatt raskt og nøyaktig til en rekke populære språk.

News

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100: Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i ...

  Les mer...

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.: Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra ...

  Les mer...

Kontakt oss!

Kundeservice Norge

Nordre Storhaugen 8
5366 Misje
Tel. + 47 (0)8523 0651
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator