Profesjonelt arbeid til en rimelig pris

Profesjonell oversettelse til en rimelig pris

Alt har en pris - selv en pefekt utført oversettelse. Ved The Business Translator setter vi pris på at budsjetter og forretningsressurser er endelige. For at vi skal kunne forbli konkurransedyktige, er det ikke nok å levere oversettelser av høyeste kvalitet - våre priser må være like attraktive.

Med bedrifter hardt presset til å foreta innsparinger over hele linjen, vil oversettelseskostnader naturligvis komme under lupen. Ved The Business Translator går vi stadig igjennom prisene våre for å sikre at de forblir blant de mest konkurransedyktige i markedet. Vi er av den tro at vår service tilbyr utmerket valuta for pengene, både i form av pris og kvalitet. Du kan likevel være trygg på at vi kommer aldri til å kompromittere kvaliteten på vårt arbeid i et forsøk på å redusere kostnader.

Vi vil svare raskt når du trenger en hurtig kvotering, og gi deg en konkurransedyktig pris uten noen skjulte tillegg. Vi vil ikke belaste deg en krone mer enn hva vi har kvotert - og det er et løfte. Profesjonell service og konkurransedyktige priser er standard ved TBT, ekspertene på globale oversettelser.

News

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100: Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i ...

  Les mer...

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.: Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra ...

  Les mer...

Kontakt oss!

Kundeservice Norge

Nordre Storhaugen 8
5366 Misje
Tel. + 47 (0)8523 0651
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator