Marketing/PR Oversettelse

Har du noen gang lurt på hvor mange flere kunder du kunne fått om de kunne forstå alt du skrev?

Med global markedsføring, vil et bredt spekter av forskjellige mennesker rundt om i verden se bedriftens markedsføring.

Du åpner opp for nye markeder og et større antall nye kunder. Etter å ha valgt et nytt marked for ditt produkt eller tilbud, trenger du riktig markedsføring og rett markedsføringsbyrå på lik linje med markedsførings verktøy og det rette oversettelses byrå for din hensikt.

Oversettelse i markedsførings hensikt krever ofte mer enn bare ordrett oversettelse. Markesførings meldinger benytter seg ofte av ønsker og forhåpninger i markedet. Meldingen kan være veldig kulturellt bestemt, full av metaforer og ordspill. Det krever en oversetter som forstår intensjonen i meldingen så vel som betydningen av ord.

The Native Translator at bare oversettere med kreativ ekspertise innen industry vil bli brukt for å oversette ditt prosjekt. Vi oversetter Marketing/PR tekst, Reklame, Emballasje, Brosjyrer, Kataloger etc.

Ta gjerne kontakt med oss for spesielle priser og tilbud på office(at)the-business-translator.com

News

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100: Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i ...

  Les mer...

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.: Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra ...

  Les mer...

Kontakt oss!

Kundeservice Norge

Nordre Storhaugen 8
5366 Misje
Tel. + 47 (0)8523 0651
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator