Teknisk Oversættelse

Teknisk Oversættelse

Etter hvert som bedrifter blir stadig mer global, har etterspørselen økt for at teknisk produktinformasjon skal være tilgjengelig på mer enn et språk.

Teknisk oversettelse er en spesialisert prosess som involverer oversettelse av dokumenter produsert av tekniske forfattere eller mer spesifikt, tekster som er knyttet til teknologiske fagområdet eller tekster som omhandler praktisk anvendelse av vitenskapelig og teknologisk informasjon. Teknisk oversettelse dekker oversettelse av mange typer spesialiserte tekster og krever et høyt nivå av fagkunnskap og forståelse av relevant terminologi og skrivning av konvensjoner. Våre tekniske oversettere er kjent med denne ekspert terminologien gjennom sin lange kompetanse på disse feltene.

Vi oversetter, blant annet på områdene: Aerospace, maskiner, elektronikk, prosess teknologi, telekommunikasjon, kontorutstyr, medisinsk utstyr, laboratorium instrumenter, elektroverktøy og automatisering mv.

TBT er spesialisert på oversettelser av emnene olje og energi, samt miljø.

Ta gjerne kontakt med oss for spesielle priser og tilbud på office(at)the-business-translator.com

News

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100: Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i ...

  Les mer...

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.: Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra ...

  Les mer...

Kontakt oss!

Kundeservice Norge

Nordre Storhaugen 8
5366 Misje
Tel. + 47 (0)8523 0651
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator