Personvern

Retningslinjer for Personvern

Takk for at du besøkte vår nettside. Denne personvernserklæringen forteller deg hvordan vi bruker den personlige informasjonen som blir gitt på denne siden. Vennligst les gjennom personvernserklæringen før du bruker siden eller sender inn personlig informasjon. Ved å bruke denne siden aksepterer du vilkårene i personvernserklæringen. Disse vilkårene er åpne for endring, men hver endring vil bli meddelt og vil bare påvirke fremtidige forhold og ikke retoraktivt. Du er oppmuntret  til å gjennomgå personvernserklæringen når du besøker siden for å være sikker på at du forstår hvordan dine personopplysninger blir brukt.

PS: personvernet fremsatt i denne personvernserklæringen er kun for denne nettsiden. Hvis du linker til andre nettsider, vennligst gjennomgå deres respektive personvernserklæringer.

Innsamling av informasjon

Vi samler personopplysninger som navn, postadresse, e-post adresser osv., som er gitt oss frivillig av våre kunder. Informasjonen du gir oss blir brukt til å oppfylle din forespørsel. Denne informasjonen er bare brukt til å oppfylle din spesifikke forespørsel, med mindre du gir oss tillatelse til å bruke det i andre situasjoner, for eksempel å legge deg til en av våre mailinglister.

Informasjonskapsler/sporingsteknologi

Nettsiden kan bruke Informasjonskapsler og sporingsteknologi basert på hvilke funksjoner som blir tilbudt. Informasjonskapsler og sporingsteknologi er nyttig for å samle informasjon som nettlesertype og operativsystem, spore antall besøkende på siden og hjelpe oss å forstå hvordan brukere bruker nettsiden. Informasjonskapsler kan også hjelpe til med å tilpasse siden for brukere. Personlig informasjon kan ikke bli samlet via Informasjonskapsler eller annen sporingsteknologi, med mindre du tidligere har gitt personlig informasjon, kan det bli tilknyttet Informasjonskapslene. Aggregerte Informasjonskapsler og sporingsinformasjon kan bli delt med en tredjepart.

Informasjonsdistribusjon

Vi deler vår informasjon med offentlige instanser eller andre selskaper som hjelper oss innen svindel-forebygging og -etterforskning. Vi gjør dette når: (1) tillatt eller krevd av rettslig instans; eller, (2) i forsøk på å hindre eller forebygge svindelforsøk eller uautoriserte transaksjoner; eller, (3) etterforskning av svindel som allerede har funnet sted. Informasjonen er ikke tilgjengelig til disse selskapene for markedsføringsformål.

Forpliktelser angående datasikkerhet

Din personlige identifiserbare informasjon er lagret sikkert. Bare autoriserte ansatte, agenter og oppdragstagere (som er forpliktet til å holde denne informasjonen sikker) har tilgang til informasjonen. Alle e-post og nyhetsbrev fra denne nettsiden gir deg muligheten å melde deg av mailinglisten.

Personvern Kontaktinformasjon

Hvis du har noen spørsmål, bemerkelser eller kommentarer angående vårt personvern kan du kontakte oss med informasjonen under:

Via e-post: office(at)the-business-translator.com
Til telefon: + 47 (0)8523 0651

Vi forbeholder oss retten til å endre denne erklæringen.

News

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100: Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i ...

  Les mer...

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.: Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra ...

  Les mer...

Kontakt oss!

Kundeservice Norge

Nordre Storhaugen 8
5366 Misje
Tel. + 47 (0)8523 0651
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator