Nyheter

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100

Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i henhold til den nye ISO-standarden ISO17100 den 1. juni. Sertifiseringsorganet er østerrikske Standards.

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.

Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra 2014 over språkmarkedet, rangert The Translator Group som en av de 100 beste språkleverandører i verden. "Dette er gode nyheter for oss," sier Rita Banati, leder for prosjektadministrasjon. "Vår streben etter høy kvalitet og god kundeservice gir resultater," tilføyer Banati.

2014-04-12 The Translator Group fortsetter å vokse med uforminsket styrke

Markedet for oversettelsestjenester har stagnert i løpet av de siste 24 månedene. The Translator Group (TTG) har likevel vokst betydelig i løpet av perioden og kan for det første kvartalet av 2014 rapportere en organisk inntektsvekst på 58 %, med nettomargin.

Vekststrategien forblir uendret. Vi fortsetter å vokse organisk i Asia, Nord-Amerika og Mellom-Europa, men ser på mulige oppkjøpskandidater i Skandinavia, sier Björn Hallberg, administrerende direktør hos TTG.
Økte markedsandeler i Sentral-Europa gir en forventet netto salgsøkning på 40 % for 2014.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Björn Hallberg
investor@the-business-translator.com

2014-01-30 Malmö, Sverige

Det svenske nasjonalleksikon signerer kontrakt med The Translator Group
 
Det svenske nasjonalleksikon har i dag signert en avtale med The Translator Group for produksjonen av et stort antall ordbøker. Det sveitsiske oversetterselskapet skal bistå med å produsere ordbøker på opptil 14 språk, inkludert en rekke spesialiserte ordbøker innen juridiske, tekniske og potensielt andre felt.
 
"Dette er et stolt øyeblikk for oss," sier Björn Hallberg, administrerende direktør ved The Translator Group. "Det viser at i en verden der noen av termene det søkes mest etter, som budsjett, lav kostnad og billig, finnes det fortsatt mennesker og organisasjoner som setter pris på kvalitet." Samarbeidet starter umiddelbart med levering av de første åtte bøkene høsten 2014."

2013-06-13 Lausanne

Den internasjonale olympiske komité (IOK) har valgt The Translator Group som sitt oversettelsesbyrå. The Native Translator er den ledende oversettelsestjenesten når det gjelder å levere sertifiserte oversettelser online.

2012-11-13 Oslo

Patentstyret valgte The Translator Group
Patentstyret har etter et offentlig anbud valgt The Translator Group som leverandør av kvalifiserte oversettelsestjenester.

2012-03-05 Oslo

Foreningen for hjertesyke barn tar i bruk The Translator Group Den norske organisasjonen "Foreningen for hjertesyke barn" har valgt å bruke The Translator Group for sine medisinske oversettelser.

Du kan også støtte foreningen - gi ditt bidrag her.

2012-03-05 Dalby

Abacus Sportswear valgte også The Translator Group Abacus Sportswear har valgt The Translator Group for hjelp med oversettelser. Utrolig flott at et slikt moderne o ekspansivt foretak som Abacus valgte å benytte seg av våre tjenester, sier Rita Banati, teknisk direktør hos TTG.

Raske leveringer av oversettelser i høy kvalitet til en økonomisk pris var det som gjorde utslaget. Vi ser frem til samarbeidet!

2012-02-17 Berlin

Konrad-Adenauer-Stiftung valgte The Translator Group Det er med stor glede at Konrad-Adenauer-Stiftung i likhet med Koffi Annan Foundation og andre viktige politiske organisasjoner valgte The Translator Group som sin oversettelsespartner.

Vi takker for tilliten!

2012-02-16 Älmhult

Älmhults kommune valgte The Translator Group Det er med stor glede vi i dag har mottatt meldingen om at Älmhults kommune valgte The Translator Group som sin oversettelsespartner. ikke minst er det gledelig å kunne konstatere at vi ikke bare var billigst, men at vi også leverte den høyest bedømte testoversettelsen, noe som beviser at kvalitet ikke behøver å være dyrt. Det er få kommuner i Sverige der dette r bevist så godt som i Älmhults kommune, IKEA's hjemkommune.

2012-02-13 München

Field Fisher Waterhouse har valgt The Translator Group som sin oversettelsespartner.

Field Fisher Waterhouse, et globalt advokatfirma med røtter fra tidlig på 1800-tallet har ved sin tyske forretningsvirksomhet valgt å benytte The Translator Group som sin partner når det gjelder juridiske oversettelser.

2012-02-13 Stockholm

Cloudmorevalgte The Translator Group.

Cloudmore med forretningsvirksomhet i Sverige, Storbritannia, Irland, Finland og Norge er markedsledende når det gjelder "nettskytjenester".

Det er derfor med stor glede at de valgte at samarbeid med oss, ikke minst siden vi satser stort på ekspandering av våre IT-relaterte oversettelsestjenester.

Cloudmore vil benytte seg av WTPU, en løsning utviklet av The Translator Group i samarbeid med Pixelant, for rask oversettelse av hjemmesider.

2012-01-30 Göteborg

The Translator Group har inngått en avtale med Visit Technology Group AB vedrørende levering av oversettelsestjenester for Visit Technology Group og Visit's klienter over hele verden.

Avtalen betyr atVisit Technology Group's klienter får tilgang til en av de ledende oversettelsestjenestene i verden til en betydelig nedsatt pris.

Visit Technology Group AB er leverandør av informasjonssystemer, bestilling, emballering og distribusjon for destinasjonsselskaper, medlemsselskaper og hoteller innen reisesektoren.

The Translator Group, med base i Sveits, er et av de ledende oversettelsesbyråene i verden når det gjelder oversettelser innen turist- og hotellsektoren.

2011-12-15 Malmö

Spar 40% på oversettelse av ditt nettsted

The Translator Group (TTG) introduserer en enkel og smart metode for selskaper til å overføre tekster mellom flerspråklige nettsteder. Bedre kjent som WTPU, tillater denne automatiske prosessen at nettstedeiere og storkonserner over hele verden å overføre tekster fra et språk til et annet mellom nettstedene.

Flernasjonale selskaper som driver hundrevis av flerspråklige nettsteder vil ha stor nytte av denne innovasjonen. Nettsteder som fortløpende oppdaterer sine sider med nytt materiale har tradisjonelt sett betydelige oversettings-kostnader. The Translator Group har nå kommet med en teknisk løsning som vil forenkle og gjøre denne prosessen raskere, samtidig som den reduserer kostnadene.

WTPU (Website Translation Processing Unit) er et programtillegg som installeres gratis av TTG på nettstedets database, og muliggjør overføring av tekst direkte til TTG’s system for oversettelsesforvaltning. De oversatte filene blir deretter sent direkte tilbake til nettstedet og plassert på riktig sted. Det eneste som gjenstår er å korrekturlese materialet.

Kostnadsbesparelsene er betydelige - opp til 40%, noe som gjør at prisen per ord kun blir EUR 0.12.

Til å begynne med er WTPU tilgjengelig for TYPO3, et av de beste CMS (Content Management Systems) for store nettsteder.  Systemet TYPO3 vil i seg selv redusere kostnadene, i og med at det tilbys gratis, uten årlige lisensavgifter. Snart vil WTPU også være tilgjengelig for andre CMS-systemer.

Innledningsvis består de tilgjengelige kundegrensesnittene av ni språk: dansk, engelsk, fransk, italiensk, norsk, portugisisk, spansk, svensk og tysk.

The Translator Group er et ledende globalt kommuniksjons- og oversettelsesbyrå. Deres tekniske løsninger stopper ikke ved WTPU - deres Web Shop Language Solution er en annen innovasjon, og en effektiv online løsning for kundekommunikasjon rettet mot flernasjonale e-handelsselskaper.

Referanseliste TYPO3 users typo3.com/Customers.1229.0.html

09 May 2011 - The Translator Group - The Native Translator , The Business Translator sponsors MILMUN - Milan International Model United Nations

Milmun is an important international event with university students from all over the world coming together in Milan to discuss global as well as regional problems and conflicts. The participants are our future leadership and The Translator Group acting globally has felt that this is an important event that we would like to support.

The Translator Group has therefore, together with Lufthansa, entered as commercial sponsors of the MILMUN conference.
Protector for the MILMUN conference is His excellence Ban Ki-Moon the UN Secretary-General.

For further information contact:
Mrs. Rita Banati COO, The Translator Group
Tel. + 43 (0) 664 5856 293

8th February 2011

YellowOffshore have chosen The Business Translator as their global communication partner.

YellowOffshore are one of the leading companies involved in recruitment, training and staff leasing within the offshore sector. YellowOffshore have chosen The Business Translator, a Swiss based translation and communications company, as their global communications and translations partner.

“The fact that we provide a 24/7 service and fast high-quality translations at fair prices is a very good reason for YellowOffshore to choose us”, says Rita Banati, General Manager at The Business Translator. “Few of our competitors are able to work with as many languages as we do. We deal with over 100 languages every day”.

YellowOffshore, who just opened their first office in the Middle East, require fast and reliable Arabic translations.
The Business Translator has vast experience in Arabic translation. For example, they have provided GM (the US car manufacturer) with this service for their 2011 marketing campaign.

For further information contact:
The Translator Group, Rita Banati +43 (0) 664 5856 293,
www.the-business-translator.com

YellowOffshore, Peter Eriksson +46 (0)768 403 434
www.yellowoffshore.com

  • Det siste fra Facebook

News

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100: Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i ...

  Les mer...

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.: Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra ...

  Les mer...

Kontakt oss!

Kundeservice Norge

Nordre Storhaugen 8
5366 Misje
Tel. + 47 (0)8523 0651
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator