Vårt tilbud

We provide Fast, High Quality Translations, 24/7

Vi tilbyr oversettelser raskt og med høy kvalitet, 24/7

Vår lange erfaring har vist oss den enorme verdien av en rask, enkel, og bortimot fullstendig anonym metode for å plassere ordre. Jobber må fullføres på en rask og enkel måte over Internett, som omfatter utmerket kvalitet og relativ anonymitet. Dette er nettopp den tjenesten som 'The Business Translator' tilbyr.
I tillegg er The Business Translator i stand til å tilpasse seg kundens individuelle behov som måtte være nødvendige for oversettelsen - enten det dreier seg om spesiell terminologi, bestemte språkkrav eller flere funksjoner. Vår fleksible service er utviklet for å sikre at vi tilbyr hver kunde optimal service og fullstendig kundetilfredshet.

 • Ditt nettsted er som et visittkort du presentere for verden. Det gjør det mulig å introdusere din bedrift eller organisasjon til et bredere publikum - faktisk til hele verden.

  Les mer...

 • I den medisinske verden er kvalitets oversettelse ikke et spørsmål om luksus. Det kan være kritisk! Medisin er universell, men det er ikke språket. Uten full forståelse av medisinsk term, medisinske konsepter og medisinske terminologi involvert, er det umulig å foreta en komplett oversettelse som fanger den universelle meningen i den originale medisinske teksten.

  Les mer...

 • Har du noen gang lurt på hvor mange flere kunder du kunne fått om de kunne forstå alt du skrev? Med global markedsføring, vil et bredt spekter av forskjellige mennesker rundt om i verden se bedriftens markedsføring.

  Les mer...

 • Sertifisert juridisk oversettelse er produksjonen av et juridisk dokument og ofte trengs en nøyaktig oversettelse av originalteksten. Det må være sertifisert med oversetterens signatur og attestert, for å bli aksepter av domstolene og myndighetene.

  Les mer...

 • Det juridiske systemet og språket som er nevnt i kilden/teksten vil være strukturert på en måte som tar hensyn til den aktuelle kulturen. Da er det viktig at den som oversetter er kjent med det juridiske systemet i språket og målsetningen for teksten.

  Les mer...

 • De fleste globale bedrifter krever tjeneste av spesialisert oversetter service til utfylling av dokumenter, rapporter og papir til forskjellige regulerende organisasjoner. Med hjelp av vår oversetter tilbud kan alle bedrifter få kritiske økonomiske og juridiske dokumenter profesjonelt oversatt.

  Les mer...

 • Etter hvert som bedrifter blir stadig mer global, har etterspørselen økt for at teknisk produktinformasjon skal være tilgjengelig på mer enn et språk.
  Teknisk oversettelse er en spesialisert prosess som involverer oversettelse av dokumenter produsert av tekniske forfattere eller mer spesifikt, tekster som er knyttet til teknologiske fagområdet eller tekster som omhandler praktisk anvendelse av vitenskapelig og teknologisk informasjon.

  Les mer...

 • Du kan sende oss dine dokumenter i alle formater som Microsoft, Excel, PowerPoint, TIF, eller PDF. Vi vil oversette tekst i målspråket og format til det du måtte ønske, og sende det tilbake til deg med rask behandlingstid. Enten din språk oversettelse er stor eller liten er TBT alltid der for å hjelpe din forespørsel.

  Les mer...

Hvorfor velge oss

 • Vår gjennomsiktighet og integritet
 • Vi benytter den nyeste teknologien for å redusere kostnader
 • Den ledende leverandøren av sertifisert juridisk og finansiell oversetting globalt
 • Vi tilbyr personlig service 24/7
 • Høy kvalitet og presis levering
 • Daglig kapasitet på over 3,5 millioner ord
 • ISO17100 sertifisert oversettingsbyrå
 • CAN/CGSB-131.10 sertifisert oversettingsbyrå
 • TBT er spesialisert på oversettelser av emnene olje og energi, samt miljø.

Dette sier kundene våre om oss

"On behalf of the entire MILMUN Association I would like to sincerely thank you for the excellent services provided and your generous sponsorship of this year's MILMUN 2011 conference!"

 
K. Victor Henckel von Donnersmarck - MILMUN Association President, www.milmun.org

News

2015-06-08 The Translator Group, nå sertifisert i henhold til ISO17100: Blant de første oversettelsesbyråer i Europa, ble The Translator Group sertifisert i ...

  Les mer...

2014-06-26 The Translator Group er rangert som en av de 100 beste språkleverandørene i verden.: Det Massachusetts-baserte analysebyrået Common Sense Advisory har, i sin oversikt fra ...

  Les mer...

Kontakt oss!

Kundeservice Norge

Nordre Storhaugen 8
5366 Misje
Tel. + 47 (0)8523 0651
E-post: office(at)the-business-translator.com
Skype: the-translator